Avižinė košė su pievagrybiais
Dažnai girdžiu sakant, kad košė neskanu, prėska arba, jeigu ir skanu, tai greitai nuo jos vėl išalkstu, todėl košes valgyti vengiu.
Pažįstama? Iš tiesų košės gali būti ir skanu ir spalvinga skoniais ir be galo sotu – reikia tik pasirinkti tinkamus ingredientus. Ši avižinė košė visiškai pakelia košes į kitą lygį. Išbandyk!🤤
⏰1 porcija / 10 min.
INGREDIENTAI
50 g avižų kruopų ar dribsnių (kruopos išlaikys ilgesnį sotumo jausmą)
3 pievagrybių
2 v.š. graikiško ar natūralaus jogurto
10 g tarkuoto sūrio
pagal skonį ciberžolės, pipirų bei druskos
saujelės žalumynų
GAMINIMAS
1. Kruopas išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
2. Pievagrybius susmulkinkite ir apkepkite ant alyvuogių aliejaus, suberkite prieskonius.
3. Baiginėjant kepti sudėkite jogurtą, gerai sumaišykite.
4. Perkelkite košę ir keptuvės turinį į dubenėlį ir pagardinkite sūriu bei žalumynais.
Tinka tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei!
Fitme dietistė Viktorija ✨
Daugiau receptų ir pasiūlymų Fitme platformoje!
⏰Užsiprenumeravus mūsų naujienlaiškį, kiekvieną penktadienį receptus gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!
Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official
Modesta Žukauskaitė
FitMe projekto autorė
Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?
Užduoti klausimą