Prisijungti

Klientės Monikos Naudžiuvienės atsiliepimas

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė
Sausis 1, 1970 skaityti 3 min.
atsiliepimai

Pagrindinė mano problema jau kurį laiką buvo viršsvoris. Tačiau šįkart atėjau kartu su noru ne tik numesti svorio, bet ir išsiugdyti sveikus įpročius. Todėl nedvejojusi pasiėmiau 6 mėnesių Fitme narystę, nes deja, vieno mėnesio naujiems įpročiams suformuoti ir juos išlaikyti neužtenka.

Kiek save prisimenu visada buvau linkus apvalėti. Pirmaisiais metais gyvendama užsienyje namų ilgesį „užmušinėjau“ valgydama ledus ne porcijomis, o dėžėmis. Taip pamažu ir pradėjo kauptis papildomi kilogramai. Iš pradžių nelabai pastebimai, o vėliau jau ir visiškai akivaizdžiai. 😀

Grįžusi gyventi į Lietuvą keliavau tiesiai pas dietologę. Jos pagalba pavyko grįžti prie normalaus svorio, tačiau to siekiant aš nuolatos skaičiavau maistą. Tad santykis su maistu tikrai negerėjo. Tuomet pastojau, susilaukiau pirmagimės ir atradau Modestą. Laikiausi jos plano – kilogramai tirpo, tačiau mėnesio planui pasibaigus vėl viskas sugrįždavo, nes tiesiog, kartoti jo nesugebėdavau. Kadangi įpročiai nebuvo suformuoti, tie atrodo trumpi nuklydimai vėl pasibaigdavo viršsvoriu. Gimė antras vaikas ir viskas vėl kartojosi. Mano kilogramai kaip amerikietiški kalniukai -10kg +15kg -12kg +10kg ir t.t.

Visad jaučiausi labai priklausoma nuo svarstyklių ir jeigu pamatydavau +2kg, ateidavo noras viską mesti ir nu kam čia reikia stengtis. Nieko juk vistiek neišeina. 😔

Esu bandžiusi dar tris skirtingų specialistų planus (nes lengviausia juos nusipirkti, nei keisti savo mastymą). Vieno galima sakyti, kad net nesilaikiau ir nesuvokiu, kaip taip prastai pateikta informaciją sulaukia tokio didelio visuomenės dėmesio, kitų dviejų pagalba pavyko numesti kg., bet jau kaip ir ankščiau minėjau viskas sugrįždavo su kaupu.

Tad savo gimtadienio proga sau 2023m. pasidovanojau 6 mėnesių Fitme narystę. Šiuo metu jau 4 mėnesius laikausi man sudaryto plano ir jau pavyko atsikratyti šiek tiek mažiau nei -10kg! Per šiuos 4 mėnesius buvau ir 3 sav. atostogose, kuriose labai minimaliai pati gaminausi maistą. Taip pat buvau išvykusi ir su vaiku ir į sanatoriją, kur visai neturėjome galimybės gamintis maisto. Teko valgyti, kas ten yra.

Labiausiai džiuginantis mano pasiekimas per šį laiką man yra SVEIKAS POŽIŪRIS Į MAISTĄ. Jeigu ankščiau suvalgiusi šokolado batonėlį ar ledų porciją aš sau leisdavau viską, nes nu koks skirtumas. Tai šiai dienai, kai labai noriu aš nedraudžiusuvalgau ir toliau keliauju su savo tinkamu meniu. Tai man yra didžiausias pasiekimas – balanso išlaikymas. O labai natūraliai, tirpstant kg, mažėjant apimtims, yra beprotiškai geras jausmas tilpti į ankščiau per ankštus rūbus, jausti kaip kiti drabužiai darosi laisvesni suteikia labai daug laimės ir prideda pasitikėjimo savimi.

Fitme projektas man tobulas atradimas. Nesuku galvos ką aš ar mano šeima valgysime. Galima sakyti, kad visa šeima laikomės plano, apsiperkame taip pat pagal programoje esanti pirkinių krepšelį. Patogi programėlė, aiškūs receptai, greitai pasigaminantys valgiai ir asmeniškai man labai svarbus palaikymas iš šalies, tai palaikymo grupė yra max naudinga. Bendrystės jausmas prideda motyvacijos judėti pirmyn. 💪

Išbandyti FitMe  ⬅️

100% pinigų grąžinimo garantija!

📩 o užsiprenumeravus naujienlaiškį, liekninančius ir skanius receptus gausite tiesiai į pašto dėžutę!

Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė

Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?

Užduoti klausimą
LABAS!
Išsirinkite programos planą

Individualūs mitybos planai - specialistų sukurta programa ilgalaikiams pokyčiams

Išsirinkite programą