Kepta žuvis su daržovėmis

Ar žinojote, kad žuvyje gausu:
– Omega-3 riebalų rugščių, kurios gerina širdies sveikatą ir gali sumažinti riziką susirgti širdies ligomis bei gerina smegenų veiklą ir saugo imunitetą.
– Baltymų, kurie reikalingi raumenų augimui ir palaikymui.
– Taip pat žuvis yra puikus vitamino D, seleno ir kitų mineralų šaltinis.
⏰ 1 porcijos/ 25 min.
INGREDIENTAI
200 g mėgstamos žuvies
1 morkos
1/4 brokolio
Alyvuogių aliejaus
Mėgstamų prieskonių
Citrinos sulčių Petražolių
GAMINIMAS
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180’ C temperatūros.
2. Žuvį suprieskoniuokite, sudėkite į foliją.
3. Morką stambiai sutarkuokite, brokolį išskirstykite žiedynais ir taip pat sudėkite į foliją.
4. Apliekite viską alyvuogių aliejumi, susukite į foliją ir kepkite orkaitėje apie 25 min.
5. Iškepus pašlakstykite citrinos sultimis ir pagardinkite petražolėmis.
Ar valgote žuvį? 🐟
– Skanaus linki Fitme dietistė, gyvensenos medicinos specialistė Viktorija Uzielė✨
Daugiau receptų ir pasiūlymų FitMe platformoje!
⏰ Užsiprenumeravus naujienlaiškį, kiekvieną penktadienį receptus gausite tiesiai į savo pašto dėžutę! UŽSIPRENUMERUOTI NAUJIENLAIŠKĮ
Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official

Sveikas virškinimas: ką būtina žinoti?

Kaip numesti svorio sveikai ir tvariai?
