Prisijungti

Fitme Pokyčių programos įkūrėja – Modesta Žukauskaitė 

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė
Sausis 1, 1970 skaityti 2 min.
Specialistai

Galbūt matydami mane nepatikėsite, bet didelę gyvenimo dalį buvau labai nelaiminga dėl apkūnių kūno formų, kankindavo nuovargis, odos bėrimai, nuolat skundžiausi sveikatos problemomis… Ko tik aš neišbandžiau. 😀 Nuo kopūstų dietų iki nueitų žingsnių skaičiavimo kiekvieną dieną. Ilgus metus žaidžiau nuolatinį svorio metimo ir priaugimo žaidimą, svajodama atrasti tą paslaptingą formulę. Tai man kainavo daug laiko, nusivylimo ir žinoma pinigų. Todėl pagaliau atradusi būdus, kurie iš tiesų veikia, negalėjau nustoti jais dalintis.

Iš pradžių tik artimoje aplinkoje. Vėliau, pradėjau vesti konsultacijas, pasakoti viešai, o galiausiai gimė ir pirmoji mano knyga „Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis”.

Per pirmąją savaitę visuose Lietuvos knygynuose ji šoktelėjo į populiariausiųjų dešimtuką ir išsilaikė jame visus metus. Dešimties metų patirtis sveikos gyvensenos srityje leido labai aiškiai suprasti kokių konkrečių instrumentų reikia, kad galėčiau garantuoti, jog į mane besikreipiantys žmonės pasieks savo išsikeltus tikslus, visada išliks motyvuoti, o rezultatai bus visam laikui. Manau, kad mano sėkmės paslaptis buvo informacijos paprastumas ir nuoširdus kitų palaikymas, kuris tikiu visuomet yra jaučiamas. Žinau, kad neveikia jokie savęs motyvavimai. Jie laikini.

Reikia susikurti atmosferą, kurioje būtų gera, suburti aplink save pozityvius žmones, mylėti tai, ką veiki, ir motyvacijos netrūks.

Na, o šiandien prie manęs jau prisijungė net 10 nuostabių savo srities specialistų. Kartu mes kuriame išskirtinę ilgalaikių pokyčių programą ir be galo šiltą bendruomenę. Tikiu, kad tai taps vienu didžiausių sveikos gyvensenos judėjimų Lietuvoje. Viskas prasideda nuo naujų įpročių, pritariate?

 

instagram: modesta_fitme

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė

Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?

Užduoti klausimą
LABAS!
Išsirinkite programos planą

Individualūs mitybos planai - specialistų sukurta programa ilgalaikiams pokyčiams

Išsirinkite programą