Prisijungti

Kepta žuvis su daržovėmis

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė
2 gegužės, 2024 skaityti 1 min.
Receptai

Ar žinojote, kad žuvyje gausu:

– Omega-3 riebalų rugščių, kurios gerina širdies sveikatą ir gali sumažinti riziką susirgti širdies ligomis bei gerina smegenų veiklą ir saugo imunitetą.
– Baltymų, kurie reikalingi raumenų augimui ir palaikymui.
– Taip pat žuvis yra puikus vitamino D, seleno ir kitų mineralų šaltinis.

⏰ 1 porcijos/ 25 min.

INGREDIENTAI

200 g mėgstamos žuvies
1 morkos
1/4 brokolio
Alyvuogių aliejaus
Mėgstamų prieskonių
Citrinos sulčių Petražolių

GAMINIMAS

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180’ C temperatūros.
2. Žuvį suprieskoniuokite, sudėkite į foliją.
3. Morką stambiai sutarkuokite, brokolį išskirstykite žiedynais ir taip pat sudėkite į foliją.
4. Apliekite viską alyvuogių aliejumi, susukite į foliją ir kepkite orkaitėje apie 25 min.
5. Iškepus pašlakstykite citrinos sultimis ir pagardinkite petražolėmis.

Ar valgote žuvį? 🐟

– Skanaus linki Fitme dietistė, gyvensenos medicinos specialistė Viktorija Uzielė✨

Daugiau receptų ir pasiūlymų FitMe platformoje!

⏰ Užsiprenumeravus naujienlaiškį, kiekvieną penktadienį receptus gausite tiesiai į savo pašto dėžutę! UŽSIPRENUMERUOTI NAUJIENLAIŠKĮ

Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė

Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?

Užduoti klausimą
LABAS!

Registracija iššūkiui