Prisijungti

Klientės Margaritos atsiliepimas

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė
Sausis 1, 1970 skaityti 3 min.
atsiliepimai

Į projektą atėjau, nes norėjau prisijaukinti virtuvę ir išmokti gaminti sveiką, skanų ir greitai paruošiamą maistą.

Pasakiau sau: ‘Užteks būti ruoniu ant sofos, noriu būti šokėja ant ledo’.

Žinau, kad sureguliavus mitybą susireguliuos ir svoris, kuris po gimdymo užsilaikė daugiau nei 10 metų. Po nėštumo ir maitinimo krūtimi priaugau virš 30 kg. Buvo laikas, kai svėriau net 106 kg, o mano ūgis yra 162cm. Prieš 6 metus pradėjau daug sportuoti, stengtis sureguliuoti poilsio režimą, taip pat pradėjau stebėti kiek ir ko suvalgau. Tada pavyko numesti apie 28 kg. Bet paskutinius 2 metus tai 8 kg nukrenta, tai vėl sugrįžta. Kadangi dar norisi, kad kūnas būtų lengvesnis ir nebesvyruotų svoris, tai ir atsirado poreikis, kad maisto gaminimas būtų ne našta, o malonumas.

Praėjusiais metais dalyvavau TV3 laidoje ‘Į Sveikatą’, kuri man padėjo siekti pokyčių sportuojant ir maitinantis pagal Fitme mitybos planus. Laidoje gavau rekomendacijas dėl jėgos treniruočių. Jas įtraukiau į savo treniruočių planą ir sėkmingai judu pagal tai. Taip pat labai mėgstu čiuožinėti pačiūžomis.

Numečiau 7 kg. Taip pat mažėja poreikis užkandžiauti. Ir svarbiausia dar labiau išsiugdė įprotis sąmoningai stebėti ką ir kada valgau.

Fitme planu aš ir dabar naudojuosi. Ne visada pavyksta reguliariai, bet stengiuosi. Pirmą mėnesį buvo sunku, nes maisto gaminimas kasdien man kelią stresą, tai iš viso mėnesio man gal pavyko tik 6-8 dienas gaminti. Antrą mėnesį jau buvo lengviau ir jau dvi savaites pavyko laikytis programos. Trečią mėnesį jau 5 dienas per savaitę pavyko laikytis mitybos plano.

Gyvenime esu išbandžiusi ir nevalgymą po 18 val, ir protarpinį badavimą. Šitie metodai netiko, nes mano organizmas pradėdavo rinkti skysčius ir aš sunkėdavau. Konsultavausi su šeimos daktaru, tai sakė daugiau taip nedaryti, nes tai mano organizmui netinka. Dietų pavykdavo laikytis ne daugiau kaip 1 savaitę 😊

Man didžiausias Fitme programos privalumas yra lengvi ir suprantami receptai. Norint pagaminti nereikia būti maisto gaminimo žinovu. Net mano paaugliai vaikai pagal juos sugeba pagaminti pietus. Dėl receptų įvairovės, skanių patiekalų aš jau ne vienam rekomendavau ir toliau rekomenduosiu Fitme.

Išbandyti FitMe  ⬅️

100% pinigų grąžinimo garantija!

📩 o užsiprenumeravus naujienlaiškį, liekninančius ir skanius receptus gausite tiesiai į pašto dėžutę! UŽSIPRENUMERUOTI NAUJIENLAIŠKĮ

Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė

Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?

Užduoti klausimą
LABAS!
Išsirinkite programos planą

Individualūs mitybos planai - specialistų sukurta programa ilgalaikiams pokyčiams

Išsirinkite programą