Balta mišrainė kitaip
Tikriausiai kiekviena iš jūsų turite savo ištobulintą baltos mišrainės receptą? Aš labai mėgstu ieškoti naujų skonių ir eksperimentuoti net ir su iki skausmo pažįstamais patiekalais.
Todėl į tradicinę mišrainę sugalvojau pridėti grybų, avokado bei obuolių ir štai atsirado puiki, nauja jos versija. Avokaduose yra mums labai reikalingi gerieji riebalai, todėl majonezo galite dėti mažiau! 😊
Ar jūs improvizuojate virtuvėje ir keičiate nusistovėjusias tradicijas į sveikesnę pusę?
⏰ 1 por / 10 min.
INGREDIENTAI
4 pievagrybių (tinka ir kiti grybai)
10 v.š. konservuotų / žalių žirnelių
2 trumpavaisių agurkų
2 raugintų / marinuotų agurko
1 avokado
1/2 obuolio (nebūtina)
2 v.š. majonezo (geriausia naminio)
pagal skonį druskos ir pipirų
GAMINIMAS
1. Visus ingredientus supjaustykite kuo smulkesniais, vienodais kubeliais.
2. Supjaustytus pievagrybius 1 minutę apkepkite arba apvirkite pasūdytame vandenyje (nebūtina, galima valgyti žalius).
3. Visus ingredientus sumaišykite su majonezu ir pardinkite prieskoniais.
🥩 Jei norisi, šalia galite patiekti nedidelį gabalėlį mėgstamos mėsos, silkės ar kitos žuvies. Išnaudokite maisto likučius!
Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official
Modesta Žukauskaitė
FitMe projekto autorė
Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?
Užduoti klausimą