Prisijungti

Balta mišrainė kitaip

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė
Sausis 1, 1970 skaityti 2 min.
Receptai

Tikriausiai kiekviena iš jūsų turite savo ištobulintą baltos mišrainės receptą? Aš labai mėgstu ieškoti naujų skonių ir eksperimentuoti net ir su iki skausmo pažįstamais patiekalais.

Todėl į tradicinę mišrainę sugalvojau pridėti grybų, avokado bei obuolių ir štai atsirado puiki, nauja jos versija. Avokaduose yra mums labai reikalingi gerieji riebalai, todėl majonezo galite dėti mažiau! 😊

Ar jūs improvizuojate virtuvėje ir keičiate nusistovėjusias tradicijas į sveikesnę pusę?

⏰ 1 por / 10 min.

INGREDIENTAI

4 pievagrybių (tinka ir kiti grybai)
10 v.š. konservuotų / žalių žirnelių
2 trumpavaisių agurkų
2 raugintų / marinuotų agurko
1 avokado
1/2 obuolio (nebūtina)
2 v.š. majonezo (geriausia naminio)
pagal skonį druskos ir pipirų

GAMINIMAS
1. Visus ingredientus supjaustykite kuo smulkesniais, vienodais kubeliais.
2. Supjaustytus pievagrybius 1 minutę apkepkite arba apvirkite pasūdytame vandenyje (nebūtina, galima valgyti žalius).
3. Visus ingredientus sumaišykite su majonezu ir pardinkite prieskoniais.

🥩 Jei norisi, šalia galite patiekti nedidelį gabalėlį mėgstamos mėsos, silkės ar kitos žuvies. Išnaudokite maisto likučius!

Gaminkite ir žymėkite mus: #FITMEreceptas #FITMElietuva #pokyciuprograma @fitme_lt_official

Modesta Žukauskaitė

FitMe projekto autorė

Jūsų nuomonė ir idėjos man yra svarbios! Todėl visada labai laukiu jūsų žinučių. Galbūt norite paklausti apie mitybą arba mūsų ruošiamas programas?

Užduoti klausimą
LABAS!
Išsirinkite programos planą

Individualūs mitybos planai - specialistų sukurta programa ilgalaikiams pokyčiams

Išsirinkite programą